Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Οι Ταναγραίες έκοψαν τη πίτα τους και τραγούδησαν στην Ευαγγελίστρια

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ο σύλλογος γυναικών Τανάγρας Ταναγραίες , έκοψε σύμφωνα με τα καθιερωμένα την πρωτοχρονιάτικη πίτα , το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου , στην καφετέρια του Ηλία Δούση στην Τανάγρα Θηβών και ένωσαν τις ευχές τους για καλλίτερες ημέρες το 2014 . .
 Ο Ιερέας του χωριού μας πατέρας Ηλίας Τυλιγάδας ευλόγησε την πίτα , και ακολούθως η πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του συλλόγου που δεν είναι λίγα , αλλά και στα οικονομικά . 
Ακολούθησαν κατόπιν τα τρία χορευτικά τμήματα του συλλόγου ( Μικρών , Εφήβων και Ενηλίκων ) , τα οποία μας εντυπωσίασαν χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα , και μάλιστα για πρώτη φορά χόρεψαν Κρητικούς χορούς . 
Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου , καθώς επίσης και αντιπροσωπείες συλλόγων γυναικών από τα γειτονικά χωριά . Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου προσέφερε φαγητό σε όλα τα μέλη και στους επισκέπτες και ακολούθως ξεκίνησε το γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες . 
Αξίζουν συγχαρητήρια στο συμβούλιο γυναικών για την άψογη περιποίηση των καλεσμένων, και την εν γένει οργάνωση της εκδήλωσης . 
Αξίζουν συγχαρητήρια στα νέα παιδιά του συλλόγου που συμμετείχαν , που χόρεψαν και μας παρουσίασαν ένα ωραίο χορευτικό πρόγραμμα . 
 ---------------------------------------------------------------------------------
Την επόμενη ημέρα Κυριακή 2 Φεβρουαρίου ημέρα της Υπαπαντής του Κυρίου η χορωδία του συλλόγου γυναικών Τανάγρας ήταν προσκεκλημένη μαζί με την χορωδία του συλλόγου γυναικών Μαυροματίου και τον σύλλογο Ιωάννης ο Χρυσόστομος Λιβαδειάς από το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Λιβαδειάς που οργάνωσε μία εκδήλωση για την (Μάνα ) Μητέρα . Ακούστηκαν διάφορα τραγούδια από τις τρεις χορωδίες με θέμα την μητέρα . Χοράρχες ήσαν ο Λέκκας Κωνσταντίνος και ο Σταμάτης Φουτουζής . 
Συγχαρητήρια για την οργάνωση και την φιλοξενία . Μπράβο σας να είσαστε καλά και του χρόνου . ΔΡΙΧΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 




--------------------------------------------------------------------------------------------------------


1 σχόλιο:

  1. Άντε κι εις ανώτερα! και στο Μέγαρο Μουσικής, ή μηπως στο Τολστόι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή