Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

εκδηλωσεις


ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑΝΑΓΡΑΣ  ΚΑΙ ΑΣΩΠΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΩΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΩΠΙΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΥΦΡΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

Η ΑΛΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑ ΘΗΒΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΑΝΑΓΡΑΣ (ΤΑΝΑΓΡΑΙΕΣ). 

ΟΙ ΤΑΝΑΓΡΑΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ ΩΣ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.
 
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ , ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. 

ΟΙ ΤΑΝΑΓΡΑΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ. 

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Κ.Λ.Π. ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. 
ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου