Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…


ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα συναισθηματικό θέμα που αφορά πιστεύω όλους τους κατοίκους του χωριού μας Τανάγρα Θηβών Βοιωτίας.
Να σας τονίσω ότι το κυπαρίσσι που ευρίσκεται στο αύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Προστάτη του χωριού μας Αγίου Αντωνίου εδώ και λίγους μήνες αρχίζει να ξεραίνεται. 

Τα φύλλα του έχουν κιτρινίσει, έχουν ξεραθεί και όλοι οι κάτοικοι του χωριού μας Τανάγρα Θηβών στενοχωριόμαστε, αλλά και αναρωτιόμαστε γιατί έχει γίνει έτσι, Υπάρχει γιατρειά.
Μήπως σιγά- σιγά ξεραθεί, και στο τέλος θα είμαστε σε δυσάρεστη θέση να το βγάλουμε που θα είναι δύσκολο για εμάς αφού για τους κατοίκους είναι η ιστορία του χωριού:

Για την ιστορία να τονίσουμε ότι το κυπαρίσσι είναι περισσότερο από 150 χρόνια, ίσως το φύτεψαν οι πρόγονοί μας όταν κτίστηκε ο Ιερός Ναός του Αγίου Αντωνίου ο οποίος είναι και προστάτης του χωριού μας το έτος 1842, και την κορμοστασιά του την ζηλεύουνε όλα τα κυπαρίσσια της Ελλάδος.

Για τους λόγους αυτούς Έλληνες θα ήθελα με τον τρόπο σας να ειδοποιήσετε επιστήμονες, και γεωπόνους που ασχολούνται με αυτά τα θέματα να επισκεφτούν το χωριό μας για να το δούνε.
Επίσης και από το γεωπονικό πανεπιστήμιο μπορεί να έρθουν να το δούνε, να εκφέρουν την γνώμη τους, αλλά για τους φοιτητές θα είναι μια εμπειρία για την μετέπειτα σταδιοδρομία τους. 
Πάντως ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσετε να με ακούσετε, να ακούσετε τις ανησυχίες των κατοίκων του χωριού μας Τανάγρα Θηβών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου